Ga naar de inhoud

Slagwerkconcert 2012 in het OBC te Huissen.

Wederom organiseert de slagwerkgroep van Muziekvereniging Volharding uit Huissen in november een slagwerkspektakel. Na het jubileumconcert van vorig jaar met als gasten de slagwerkgroepen uit de gemeente Lingewaard is het nu de beurt aan twee gastverenigingen uit Groesbeek.

Voor u treden op de slagwerkgroep Fanfare Wilhelmina en de slagwerkgroep Jubilate Deo.

Naast de gastoptredens zal natuurlijk de slagwerkgroep van onze vereniging zich presenteren. Na enkele verschuivingen van leden is de jeugdslagwerkgroep uitgebreid met enkele oudere leden en mogen zich vanaf nu de slagwerkgroep van Volharding noemen. Het niveau van deze groep was al erg hoog en kan zich met de ervaren spelers alleen nog maar verbeteren. Dit gaan ze niet alleen aan u laten horen tijdens het concert, maar de groep is tevens uitgenodigd voor het Nederlands Kampioenschap in februari 2013. Een ongekende prestatie voor zo’n jeugdige groep.

Maar door de verschuivingen is er ook ruimte ontstaan voor een nieuwe jeugdslagwerkgroep. En Muziekvereniging Volharding is dan ook trots dat deze groep zich tijdens dit slagwerkconcert voor het eerst zal presenteren voor het publiek. Beide groepen staan onder leiding van Melvin Puijn.

 Alle reden dus voor u om te komen kijken naar het slagwerkconcert van Muziekvereniging Volharding op zondag 25 november in de aula van het OBC aan de Julianastraat te Huissen. Aanvang: 14.00 uur. Zaal open: 13.30 uur. Entree: gratis.