Ga naar de inhoud

Verslag Marsconcours van Slagwerkgroep “Volharding”

Hieronder een verslag, geschreven door Daan Holterman, over hun succesvolle bijdrage aan het Marsconcours in Kampen op 29 september 2012.

Afgelopen zaterdag hadden we mars concours in Kampen. De dag begon om 9.15 uur in De Brink om nog even een uur goed te oefenen. Daarna reden we naar Kampen en daar deden we het voor het eggie. We hoopten natuurlijk dat het super goed zou gaan, want daar hadden we zo hard voor geoefend de afgelopen weken.  We mochten ook  verschillende keren in de loods bij Wimmie Knuiman het lopen oefenen. Op de dag zelf waren er ook nog andere korpsgroepen en marionetten groepen.  Toen moesten wij meteen als eerste na de middagpauze. Het marcheren ging heel goed vooral de start was groots. Het publiek reageerde enthousiast op ons muziekstuk.  We waren trots op het eindresultaat want we hadden 83 punten voor het lopen en 82 punten voor het stilstaand stuk. Het was een geslaagde dag.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_MarsconcoursSeptember2012″]