Ga naar de inhoud

Start Nieuw seizoen Muziekvereniging Volharding

De school vakanties zitten er weer bijna op en dus zijn de docenten en het bestuur van Muziekvereniging “Volharding” al weer druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Maandag 20 augustus trapt het A orkest de aftrap af met hun eerste repetitie na de vakantie.

Onze dirigent Casper Braafhart maar ook de leden hebben er weer zin in om samen te repeteren voor mooie optredens de komende maanden. Zo staat als eerste het Fleiskeuren op donderdag 20 september voor zowel het A orkest als ook de slagwerkgroepen op de agenda. Op 25 november zal het A orkest zijn medewerking verlenen aan de Lingewaard cup 2018 welke georganiseerd wordt door Harmonie St Seacilia Doornenburg.

 

Op 23 september beginnen de jeugd en grote slagwerkgroep hun repetities.

Jeugd slagwerkgroep

Ook zij gaan er weer tegen aan om het komende seizoen weer goed voor de dag te komen. Zo hebben beide groepen op 26 augustus al direct een studie zondag gepland. Daarnaast doen de groepen op 27 oktober mee aan de Sla je slag cup in Heijen.

Ook zullen de docenten hun lessen weer oppakken. De precieze datums hiervan worden met de desbetreffende leden afgestemd.

Het A orkest van Muziekvereniging “Volharding” kan nog muzikanten plaatsen. Zo zouden wij graag nog muzikanten op de pauken, klarinet, Alt en Tenor saxofoon en trombone binnen ons orkest willen verwelkomen. Kom een keer langs op maandag, repetitie avond, vanaf 17.45 uur dan kun je met eigen ogen zien hoe gezellig het is om samen muziek te maken.