Ga naar de inhoud

Statiegeld actie voor Muziekvereniging “Volharding” bij Albert Heijn

Zoals de meeste verenigingen doet Muziekvereniging “Volharding” er alles aan om de exploitatie jaarlijks weer rond te krijgen. Zo hebben wij zondag 31 maart een succesvolle Kunst Kitsch Snuisterijenmarkt gehouden in de Zandse kerk. Deze activiteiten zijn heel belangrijk voor onze vereniging want alleen de opleidingen kosten vele duizenden euro’s per jaar.

Wij zijn dan ook heel blij met de mogelijkheid die Albert Heijn ons biedt om via hun Statiegeld actie extra inkomsten te genereren. Voor de opbrengst zijn wij echter afhankelijk van de klanten van Albert Heijn. Iedere klant die tussen 14 april en 29 april hun flessen inlevert krijgt de mogelijkheid deze in een daarvoor bestemde box te deponeren. Het totale bedrag wat daar uit komt wordt Door Albert Heijn Huissen aan onze vereniging over gemaakt.

De leden van Muziekvereniging “Volharding” hopen natuurlijk dat u een keuze voor onze vereniging maakt. Door uw steun kunnen wij ook dit jaar, en wij hopen nog heel vele jaren, de gemeenschap verblijden met muziek. Op zondag 29 april zullen de slagwerkgroep en het A orkest de kinderen weer begeleiden tijdens de optocht door Huissen met versierde fietsen . U kunt uw stem statiegeld bonnetje vanaf 14 tot en met 29 april in de daarvoor bestemde box deponeren.

Steunt u ons ook.