Ga naar de inhoud

Thema concert “Legends of Pop” 3 juni in Zandse Kerk

Themaconcert: “Legends of Pop” is het eerstvolgende concert dat muziekvereniging Volharding uit Huissen gaat brengen in het Huissen-Zandse kerkgebouw aan de Van Wijkstraat 31. Dit spectaculaire concert dat zal plaatsvinden op zaterdagavond 3 juni vanaf 20.00 uur, zal bestaan uit een reeks prachtige concertselecties en populaire nummers van recentelijk en al wat langer geleden, overleden popartiesten.  Opvallend veel jonge artiesten zijn de afgelopen jaren overleden wat veel indruk heeft gemaakt op de fans, ook bij Volharding. Daarom zijn de meest bekende nummers van o.a. Prince, Michael Jackson, George Michael, Whitney Houston, Frank Sinatra, David Bowie, Freddie Mercury en Amy Winehouse voor dit concert geselecteerd. Bij een aantal nummers wordt gezongen door musicalster Hanneke Engels en een aantal door Martijn van Vuuren. Dirigent Casper Braafhart, gaf graag gehoor aan de wens van de jeugdigen in de muziekcommissie om legendarische popnummers op het programma te zetten en heeft hiervoor een aantal mooie arrangementen gemaakt en enkele aangepast. Met veel enthousiasme is daaraan door het A-orkest gewerkt.

Ook het Instaporkest, bestaande uit leerlingen van Angeren en Volharding, zal haar beste beentje voorzetten o.l.v. Jasper Arts en een gedeelte van het concert invullen. De entree bedraagt slechts € 5,00 voor bezoekers vanaf 14 jaar.  Tijdens de pauze kunt u onder het genot van een gratis kopje koffie of thee netwerken.

Volharding gaat deze avond ook een flink aantal personen in het zonnetje zetten i.v.m. een jubileum bij de muziekvereniging.

 

legends of pop