Ga naar de inhoud

Vijf Baritons

Vergeet de 3 tenoren, 3 baritons, hier staan de 5 Baritons van Muziekvereniging “Volharding” Huissen. Deze muzikanten zijn een zeer gewaardeerde sectie binnen het A orkest. Mede orkestleden vinden de vijf, zeer bekwaam, sympathiek, fotogeniek en er ook nog eens goed uitzien. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen! Even voorstellen, van links naar rechts, Harrie Klaassen, Paul Wolters, Theo Neijenhuis, Walter Hendriksen en last but not least Stef Weijers.

Paul begon al op jeugdige leeftijd met muziek maken. Harrie en Walter werden rond hun 35e lid van Volharding en begonnen in het leerlingen orkest bij Jan Driessen. Theo was 31 toen hij vanaf nul zijn muzikale carrière startte. Stef was de vijftig al gepasseerd bij zijn eerste schreden op het muzikale pad. Zo zie je maar eens dat je niet hoeft te wanhopen als je op latere leeftijd je innerlijke muzikant zijn niet meer binnen kunt houden. “Volharding” heeft voor ieder instrument opleidingsmogelijkheden en is betaalbaar. Bij Muziekvereniging “Volharding” wordt je lid van een grote warme familie waar ook de derde helft de volledige aandacht heeft.

Het A orkest telt 43 personen van alle leeftijden. De repetitie is op maandag vanaf 19.45 uur. Niet onvermeld mag blijven dat baritonsaxofonist Martin Ankoné enig lid is van de fanclub van deze 5 baritons en steekt dat niet onder stoelen of banken. Reageren op deze laudatio? hhklaassen@live.nl of via de website www.volhardinghuissen.nl.

Harrie Klaassen