Ga naar de inhoud

Vleiskeuren met Volharding.

Op een regenachtige donderdagavond in september werd de kermisverloting van Muziekvereniging “Volharding” gehouden. De kermisverloting is ontstaan uit de behoefte van de vereniging geld in te zamelen om de kosten van vereniging te kunnen betalen.

De kosten van instrumenten, uniformen, docenten en dirigenten zijn aanzienlijk en worden voor een belangrijk deel betaald van het geld wat we jaarlijks ophalen tijdens de donateursactie op het Zand en omstreken. We zijn ook blij met de gemeentelijke subsidie. Maar de kermisverloting is voor Volharding ook onmisbaar geworden.

We treden dan ook graag op tijdens het vleiskeuren op de donderdagavond voor de kermis. Helaas kon door het slechte weer de slagwerkgroep niet optreden. Maar het A-orkest had er zin in. Met een paar marsen en vlotte muziekstukken zat de sfeer er goed in. Al bleef het publiek wat achter. Maar wat wil je als je het weer niet voor het kiezen hebt.

De grote finale om 21.00 uur trok natuurlijk het nodige bekijks en zo werd de slotceremonie weer een aardige belevenis.

Notaris Paul Kok van Lingewaard Notarissen deed de trekking van de loterij. Heel erg bedankt daarvoor.

Dank ook aan de sponsoren: Sfeervol Wonen Hermsen & Hermsen, Keurslager Mom en Drankenhandel Degen, Tankstation Hegeman Huissen. En Profile Ouwerling in Huissen die met de Stichting Vrienden van Volharding de hoofdprijs, net als vorig jaar hebben gesponsord.

DSC_6792

De gelukkige winnaar van de E-bike is Monique Hegeman die de prijs in ontvangst mag nemen van Guus Evers van Profile Ouwerling.

De trekkingslijst vind je hier