Ga naar de inhoud

Volharding bedankt de sponsors

Muziekvereniging Volharding uit Huissen kan met veel plezier terugkijken op een zeer geslaagde Kermisverloting waarvan de trekking plaatsvond tijdens het traditionele ‘Vleiskeuren’. Tijdens het musiceren door het A-orkest en de slagwerkgroep werden de nummers getrokken door de notaris. Volharding probeert met dit soort acties het begrotingstekort zoveel mogelijk terug te dringen. Gelukkig heeft de Huissense muziekvereniging niet te klagen over de nog steeds zeer spontane medewerking van veel winkels en ondernemers uit Huissen die ieder jaar weer vele loten afnemen. Volharding is hen dan ook veel dank verschuldigd. Ook dit jaar was het de harmonie gelukt om alle loten van de Kermisverloting weer aan de man brengen. De opbrengst daarvan is bestemd voor nieuwe instrumenten en aanvullende nieuwe uniformen i.v.m. de uitbreiding van het aantal leden.

De super hoofdprijs, zijnde een E-bike, is gesponsord door Profile Ouwerling en Stichting Vrienden van Huissen. Deze prijs is gewonnen door John Meijer De hoofdprijs, een tegoedbon van € 250,-, is geschonken door Jansen Totaal Wonen. Deze is gewonnen door Mark Linsen uit Haalderen. 2 tegoedbonnen van ieder € 50,00 is geschonken door Sfeervol Wonen Hermsen & Hermsen. De overige prijzen zijn geschonken door Drankenhandel Slijterij-Wijnhandel Degen en Keurslagerij Mom.

Wil je weten of je ook een prijs gewonnen hebt kijk dan hier.

Alle prijzen kunnen nog steeds op genoemde adressen worden afgehaald tot en met 31 december 2014.

Mark Linsen uit Haalderen ontvangt, uit handen van Erik Jansen van Jansen Totaal Wonen, de gewonnen prijs. Een cadeaubon van € 250,00