Ga naar de inhoud

Wijkconcert Volharding bij het Zandse Gemeenschapshuis

Harmonie Volharding uit Huissen heeft zich voorbereid op een vrolijk en licht wijkconcert. Daarmee sluit de harmonie het seizoen met haar wijkbewoners en andere liefhebbers van fraaie harmoniemuziek af. De vereniging sluit een succesvol jaar voor zowel de Slagwerkgroep als het A-orkest af op het beschutte binnenpleintje tussen het Gemeenschapshuis en het scoutinggebouw aan de Van Wijkstraat. Dat gebeurt op zondagmorgen 12 juli vanaf 11:00 uur. Het lichte programma bevat stukken uit musicals (The Sound of Music en Les Miserables), Zuid-Amerikaanse en Spaanse temperamentstukken e.d..

Volharding_Wijkconcert_005Volharding_Wijkconcert_062

 

 

 

 

 

 

 

 

Minder subsidie, meer acties

Volharding wil met dit soort concerten de Zandse bevolking bedanken voor de donateursactie, die weer zeer succesvol is verlopen. Volharding gaat ook weer een grote Kermisverloting houden met heel aantrekkelijke prijzen. De vereniging kan de gelden goed gebruiken omdat de gemeente de subsidie aan muziekverenigingen behoorlijk heeft gekort.

Gelukkig bewijst de praktijk dat de vereniging breed en sterk verankerd is in de (Huissen)Zandse samenleving. Tijdens het wijkconcert worden door aanhangers van Volharding weer lekkere riefkoeken gebakken en kan er koffie en een drankje genuttigd worden. Het belooft opnieuw een gezellig afsluitend concert te worden. Bij minder goed weer gaat het concert verplaatst worden naar de zaal van het Gemeenschapshuis.

Volharding_Wijkconcert_069

Nadere inlichtingen over het wijkconcert, de verloting of de vereniging via tel. (026)-3253174 of door de website te raadplegen: volhardinghuissen.nl.