Ga naar de inhoud

Muziekvereniging Volharding organiseert geslaagde vereniging dag!

Klik op de foto hierboven om alle foto’s van de dag te bekijken

Afgelopen zondag, 26 mei, heeft muziekvereniging Volharding een geweldige vereniging dag georganiseerd. Onder de inspirerende leiding van onze twee dirigenten stond de dag volledig in het teken van samen muziek maken, een passie die wij delen ongeacht niveau of leeftijd.

De dag begon met aparte repetities voor de slagwerkgroep en het orkest. Terwijl de orkestleden zich in Gemeenschapshuis ‘t Zand voorbereidden, oefenden de slagwerkers in de Zandse Kerk. Na een gezamenlijke lunch kwamen alle muzikanten bij elkaar om samen te repeteren. Dit was een prachtig moment van samensmelting en samenwerking.

De dag werd afgesloten met een sfeervol concert voor familie en vrienden in de Zandse Kerk. Het was een prachtige afsluiting waarin het harde werk en de toewijding van alle deelnemers duidelijk hoorbaar waren.

Muziekvereniging Volharding kijkt terug op een zeer geslaagde dag vol muziek, gezelligheid en samenhorigheid. Wij danken iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag en hopen in de toekomst nog veel meer van deze muzikale momenten te mogen beleven.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus als je zin hebt om mee te doen, kijk dan op de website www.volhardinghuissen.nl en meld je aan of neem contact met ons op via volhardinghuissen@gmail.com!