Ga naar de inhoud

Muziekvereniging “Volharding” verzorgt al 70 jaar muziekopleidingen.

Dit jaar bestaat Muziekvereniging “Volharding” 70 jaar. De belangrijkste reden was om de Huissense maar in het bijzonder Zandse mensen de mogelijkheid te geven samen in verenigingsverband met muziek kennis te laten maken.

In al die jaren hebben wij heel veel mensen kennis laten maken met en opgeleid op een blaas of drum instrument. Voor de leden stond en staat de gezelligheid voorop maar ook betaalbaarheid van lessen is altijd een speerpunt geweest.

Dat heeft ons gebracht tot waar wij nu staan. Een gezellige ambitieuze vereniging. Het A orkest heeft  de hele vakantie door gerepeteerd maar nu de scholen weer zijn gestart worden ook de muzieklessen weer opgestart. De lessen worden verzorgd door afgestudeerde conservatorium docenten. Wil je ook eens proberen hoe leuk muziek maken is, of heb je vroeger muziek gemaakt maar ben je door welke omstandigheid dan ook gestopt en wil je het toch weer opstarten? Je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken. Het A orkest repeteert, gedurende deze corona periode, in de Zandse Kerk op maandag van 19.30 tot 21.30 uur. De slagwerkgroepen repeteren in het Gemeenschapshuis op donderdag van 19.00 tot 21.30 uur.

Voor het A orkest zijn wij naarstig op zoek naar een bas klarinettist(e) en tenorsax blazer. Maar ook op alle andere blaas instrumenten kunnen wij versterking gebruiken.

Heb je interesse kijk dan op de website www.volhardinghuissen.nl of neem contact op met Theo van Vuuren. Je kunt ook een mail sturen naar info@volhardinghuissen.nl. Wij nemen dan contact met jou op.

Ik, Theo van Vuuren, verheug mij er op je te mogen verwelkomen.