Ga naar de inhoud

Rommelmarkt waar muziek in zit bij Volharding

Muziekvereniging Volharding uit Huissen gaat opnieuw middels deze activiteit haar financiën op peil proberen te houden. Een financieel gat dreigt namelijk te ontstaan als gevolg van een flinke verlaging van de gemeentelijke subsidie. Deze wordt m.i.v. dit jaar met ongeveer één derde deel teruggebracht. Door het houden van een rommelmarkt met de nodige verassingen gaat de vereniging een poging doen om de schade zoveel mogelijk beperkt te houden. Deze rommelmarkt gaat plaatsvinden op maandag 2e Paasdag 21 april.

De zaal van het Zandse Gemeenschapshuis aan de Van Wijkstraat 31 zal daarvoor  door de muziekvereniging worden ingericht. De start van de verkoop in dat gebouw is om 11.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 1,-. Bij goed weer zal een terrasje worden ingericht op het binnenpleintje. Blaasorkest  ‘Torkest’ zorgt ’s middags voor de vrolijke noot.

De muziekvereniging heeft tijdens de jaarvergadering onlangs al het fiat van de leden gekregen om de contributie te verhogen voor zowel jeugdleden als oudere muzikanten. Daarnaast houdt Volharding al jaarlijks een donateuractie en een grote Kermisverloting om extra gelden in te zamelen.

Men kan spullen voor deze gezellige rommelmarkt afgeven bij het Gemeenschapshuis op iedere maandagavond tussen 18.30 en 22.00 uur. Op deze avond repeteert het A-orkest van de Zandse vereniging. Als men op een ander moment spullen voor de rommelmarkt kwijt wil, kan men zich daarvoor aanmelden op de website: www.volhardinghuissen.nl.

 DSC_0121                                      DSC_0045-001