Ga naar de inhoud

Voorspeelconcert bij Volharding

De leerlingen van muziekvereniging Volharding uit Huissen die het achterliggende jaar les hebben van diverse docenten, zullen op zondag 13 april laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben (bij)geleerd. Het voorspelen wordt gehouden in het Zandse Gemeenschapshuis aan de Van Wijkstraat (naast de kerk) en begint om 11.00 uur.

 

Het voorspelen zal tot ca. 13.00 uur duren. De vereniging telt drie jeugdorkesten die alle drie  zullen optreden. Het Opleidingsorkest een gemengd ensemble van gevorderde leerlingen jong en oud, het Instaporkest voor kinderen die nog niet zo lang musiceren en de Jeugdslagwerkgroep. Individueel, in duo’s en trio’s zullen de leerlingen spelen op instrumenten die in harmonieverband bespeeld worden, zoals de klarinet, trompet, saxofoon, dwarsfluit. Ook zullen een aantal jeugdige blokfluitjes voorspelen.

 

Volharding leidt haar muzikanten nog steeds in eigen beheer op en kan daardoor heel gericht en voordelig muzieklessen verzorgen. De harmonie beschikt over ervaren en goed opgeleide docenten.

Zodra leerlingen een paar maanden les hebben gehad wordt gekeken of zij in het Instaporkest op woensdagavond kunnen komen spelen. De muziek wordt daar natuurlijk op aangepast. Samenspelen is heel leerzaam en gezellig!

 

Als je ook zin hebt om muziek te gaan maken of wil je meer weten over het voorspeelconcert, dan kan je contact opnemen met Katja Mensink tel. (026)3794016 of via de website van Volharding: www.volhardinghuissen.nl.

Voorspeelmiddag_13 (8) Voorspelen door Snuffelaars