Ga naar de inhoud

Schitterend slagwerkspektakel Volharding Huissen

Huissen – Het slagwerkspektakel van muziekvereniging Volharding was wederom een geweldig succes! Op zaterdag 21 mei 2016 vond dit muzikale spektakel plaats in de aula van het Over Betuwe College in Huissen.
Familie, vrienden en overige slagwerkliefhebbers hebben gekeken en geluisterd naar de vier slagwerkgroepen. Naast de Jeugdslagwerkgroep en Slagwerkgroep van Volharding deden ook de Jeugdslagwerkgroep en Slagwerkgroep van KAMV uit Amersfoort mee.
Het publiek heeft tijdens deze avond verschillende reizen mee mogen maken. Zo nam de Jeugdslagwerkgroep van KAMV het publiek mee in de droom van een klein jongetje. Hij droomde dat hij een reis door de ruimte maakte. De Jeugdslagwerkgroep van Volharding trakteerde het publiek op een kijkje in de wereld van de holbewoners. Ook de Slagwerkgroepen van beide verenigingen hebben een fantastisch optreden neergezet. De diverse muziekstukken waren sfeervol, swingend en meeslepend. Muziekvereniging Volharding en KAMV kunnen terugkijken op een zeer geslaagd concert.
slagwerkspektakel 2016